Mijn Tarief

Transparantie is voor mij van groot belang. Daarom ben ik ook open over de tarieven. Een website (het gehele plaatje) laten maken kost bij mij tussen €795 – €1495 afhankelijk van de hoeveelheid maatwerk en de grootte van de website. Mocht u na afloop niet tevreden zijn krijgt u per direct uw geld terug. Na het maken van de website wordt voor het beheer van de website €25 p/m gevraagd. Dit pakket is opgebouwd uit:

  • Domein & hosting beheer
  • Updates & Onderhoud
  • Backups
  • Support 24/7

*Alle bedragen genoemd zijn exclusief BTW

Een domeinnaam is het belangrijkste onderdeel van een website. Een domein is een stuk online onroerend goed dat alleen aan u of uw bedrijf toebehoort. Om het proces zo eenvoudig mogelijk te maken zorgen wij ervoor dat dit alles goed geregeld wordt. 

Webhosting is essentieel voor websites. Webhosting slaat bestanden waaruit een website bestaat (code, afbeeldingen, etc.) op en maakt ze zichtbaar op het internet. Elke website die u ooit hebt bezocht, wordt gehost op een server.

Tegenwoordig is het erg belangrijk dat uw website up-to-date blijft met alle updates. Anders kan het gebeuren dat de website op een gegeven moment niet meer goed loopt. Met dit pakket blijf ik de beheerder van de website en zorg ik dat alle updates goed verlopen, breng ik op verzoek kleine wijzigingen aan & los ik eventuele problemen voor jou op. Ook zorg ik ervoor dat de veiligheid van uw website voorop staat.

Indien wij nog in het proces van de website-bouw zitten zal ik dit kosteloos voor u realiseren. Mocht de website al een tijdje overhandigd zijn hanteer ik een uurtarief voor grote aanpassingen. Neem hiervoor contact met mij op.